Болгарський перець на зиму для фарширування
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі рецепт заготовки болгарського перцю на зиму. Спосіб з серії "простіше не буває", зате взимку такий перець замінить свіже, ви зможете нафарширувати його м'ясом, грибами, овочам.
Болгарський перець помийте, видаліть насіння. Викладіть в каструлю з гарячою водою. Доведіть до кипіння і варіть 3-4 хвилини. Після викладіть в стерилізовані банки. Додайте сіль і оцет. Засукайте банки кришками. Кількість інгредієнтів вказана на одну півтора-літрову банку.
- Перець болгарський - 10-12 штук
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
Для приготування болгарського перцю на зиму потрібно: перець болгарський, сіль, оцет, вода.
Видаліть у перців насіннєву коробочку, добре їх помийте.
У каструлю налийте воду, доведіть її до кипіння і викладіть перці, накрийте каструлю кришкою. Варіть перці з моменту закипання 3-4 хвилини. Коли вони змінять колір, дістаньте з каструлі.
Банку простерилизуйте, викладіть варені болгарські перці в банку. Накрийте стерилізованої кришкою.
Додайте в банку сіль і оцет 9%.
Залийте перці гарячою водою, в якій вони варилися. Закатати кришками, переверніть догори дном і укутайте до повного охолодження.