Тонкі млинці для фарширування
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування тоненьких млинчиків для фарширування. Фарш може бути будь-яким: м'ясним, рибним, овочевим і солодким, а тісто виходить ніжним і смачним.
Приготувати млинці не дуже складно, але тут потрібен досвід. Боятися не треба, адже всі ми завжди щось готуємо вперше. Сковороду краще брати з антипригарним покриттям. Змастіть її маслом перед першим млинцем, а решта смажте без олії. Звичайну сковороду доведеться покривати маслом перед кожним млинцем. За цим рецептом виходять ніжні і дуже смачні млинці.
- Куряче яйце - 1-2 штук
- Молоко - 500 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 250 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Соняшникова олія - 3-4 Ст. Ложок
Підготуйте інгредієнти для приготування млинців.
Одне велике або два середніх яйця розбийте в миску.
Збийте яйця віночком і влийте молоко.
Додайте цукор.
І сіль.
Влийте рафіновану соняшникову олію.
Всипте борошно.
Замісити гладке, однорідне, рідке тісто без грудочок.
На гарячу сковороду виливайте половину ополоника тесту, рівномірно розподіляючи його по сковороді тонким шаром.
Смажте млинці з обох боків до золотистого кольору. Тонкі млинці для фарширування готові.
Приготуйте будь-яку начинку. У мене відварна курка зі смаженою цибулею і яйцями.
Начините млинці фаршем.
Перед подачею обсмажте млинці на сковороді. Можна подавати до столу.