Млинці на кефірі з окропом тонкі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви завжди хотіли дізнатися, як приготувати млинці на кефірі з окропом, то сьогодні у вас є дивовижна можливість, щоб зробити це. Рецепт буде дуже легким, а результат потрясе.
Млинці за цим рецептом виходять смачними, ароматними і ситними, а головне - тонкими. Готові млинці подавати можна зі сметаною, джемом або сиром. Вони відмінно підійдуть до чаю і кави або як щільного сніданку. Обов'язково спробуйте цей рецепт, ви не пошкодуєте. Смачного!
- Кефір 2, 5% - 250 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль, сода - За смаком
1
В окрему ємність розбиваємо яйця і починаємо збивати їх міксером або віночком з цукром, сіллю і содою. Потім поступово вливаємо кефір і ретельно перемішуємо.
2
Просіваємо борошно і поступово втручаємося її в тісто, щоб не було грудочок. Перемішуємо до однорідності і вливаємо склянку окропу. Варіюємо густоту кефіром і борошном.
3
Далі в тісто необхідно додати рослинне масло, щоб млинці не прилипали до сковороди. Розмішуємо гарненько. Тісто готове до смаження.
4
На розпечену сковороду вливаємо олію в невеликій кількості і починаємо обсмажувати млинці з двох сторін до золотистого.