Млинці на кефірі, заварені окропом
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні, тонкі і м'які млинці. З варенням, сиропом або згущеним молоком відлітають вмить. Готувати їх легко і просто.
Ніжні і смачні млинці з варенням або згущеним молоком прекрасно підходять до ранкового чаю або кави. Рецепт приготування млинців на кефірі, заварених окропом дуже простий. Всі процеси легкі і доступно описані в цьому рецепті. Якщо, незважаючи на дотримання рецептури, тісто у вас вийшло густим - просто додайте ще трохи окропу. Велике значення при смаженні таких млинців грає сковорідка. Сковороду з антипригарним покриттям можна змастити тільки перед випічкою першого млинця. А ось на звичайній сковороді такі млинці при смаженні можуть приставати. В цьому випадку змащуйте сковороду перед випічкою кожного млинця. Ось і всі проблеми, які можуть виникнути в процесі. Чи не справедливість - рецепт приготування млинців на кефірі, заварених окропом простий? :) Смачного вам сніданку і гарного дня!
- Кефір - 250 мілілітрів
- Борошно - 150 грам
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 1, 5-2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1 щіпка
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Окріп - 150 мілілітрів