Тонкі млинці на кефірі з окропом
(покроковий рецепт з фото)
Тонкі млинці на кефірі з окропом ви приготуєте без праці, якщо будете слідувати порадам з цього покрокового рецепта. Начинку ви можете придумати будь-яку, або ж просто подайте млинці з маслом.
Якщо вам цікаво, як приготувати тонкі млинці на кефірі з окропом, то цей рецепт - як раз те, що вам потрібно. Млинці виходять дуже тоненькі, м'які і смачні. Дуже раджу! Їх люблять всі
- Кефір - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 1 Склянка
- Окріп - 1 Склянка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
У миску з високими бортиками вбийте сирі курячі яйця. Всипте до них цукровий пісок, ще раз збийте. Щоб процес йшов швидше, скористайтеся міксером.
Додайте до яєчно-цукрової суміші кефір, в який попередньо слід додати соду (і розмішати). Знову все гарненько збийте, щоб утворилася пінна шапочка.
Введіть потроху просіяне борошно. Ретельно перемішайте доти, поки не залишиться грудочок.
Додайте в тісто рослинне масло без запаху. Ви можете використовувати оливкову або соняшникову. З додаванням олії млинці НЕ будуть прилипати до сковороди, тому її не потрібно буде постійно змащувати.
Опустіть в тісто віночок для збивання і включіть міксер на повну потужність. Закип'ятіть чисту питну воду. Додавайте тонкою цівкою окріп в тісто, не перестаючи його збивати.
Виливайте потроху тісто на сковорідку, обсмажуйте млинці з двох сторін. Змастіть готові млинці вершковим маслом. Подавайте до столу, поки вони гарячі.