Рецепт Млинці на молоці тонкі з дірочками фото

Млинці на молоці тонкі з дірочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
На полуденок , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Знайомі з дитинства, улюблені всіма млинці часто не завжди виходять у досвідчених господинь. Сьогодні я розповім вам секрет, як приготувати млинці на молоці тонкі з дірочками, як в дитинстві.

Опис приготування:

Ажурні млинці стануть прикрасою вашого столу. Якщо ви будете дотримуватися всі кроки, то ви дізнаєтеся, як приготувати млинці на молоці тонкі з дірочками. Вони безсумнівно вийдуть красивими і смачними! Подавати можна зі сметаною, джемом або фруктами. Також можна зробити солону начинку в роді грибів або курки. Загалом, дайте волю фантазії, і тоді домочадці точно залишаться задоволені!


  • Молоко - 500 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 1 Склянка
  • Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
1
Для того щоб приготувати тонкі млинці на молоці в дірочку, необхідно почати з яєць. Їх потрібно розбити в миску і злегка збити разом з цукром. Його ми будемо додавати поступово.
2
Далі вливаємо в яєчно-цукрову суміш молоко і масло, перебиваємо все до однорідної маси.
3
На даному етапі додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Гарненько перемішуємо, щоб тісто вийшло без грудочок.
4
Гасимо соду в ложці окропом або оцтом і додаємо в наше тісто, перемішуємо.
5
На сильно розпечену сковороду вливаємо трохи масла, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні. Далі виливаємо тісто, смажимо з двох сторін. Коли млинець почне підрум'янюватися, можемо знімати зі сковороди і повторюємо крок спочатку.

Схожі рецепти