Млинці на дріжджах тонкі з дірочками
(покроковий рецепт з фото)
Хочете навчитися готувати ідеальні млинці на дріжджах тонкі з дірочками в домашніх умовах? Тоді просто вивчіть цей рецепт з покроковими фото та рекомендаціями. З ним у вас вийдуть відмінні млинці!
Перед вами досить простий і доступний варіант, як приготувати млинці на дріжджах тонкі з дірочками. Вони чудово підійдуть як для несолодкої начинки, так і для сиру, наприклад. Після зняття зі сковороди кожен млинець можна змащувати невеликим шматочком вершкового масла.
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 3 склянки
- Цукор - 3 чайних ложки
- Борошно - 2.5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Дріжджі - 2 чайних ложки
- Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
1. З приготуванням тесту все досить просто: в невеликій кількості теплого молока розчинити дріжджі і цукор. З'єднайте з просіяного борошном, дрібкою солі і збитими яйцями. Введіть час, що залишився молоко і збийте все до однорідності, щоб не утворилися грудочки. Влийте трохи рослинного масла.
2. Накрийте тісто чистим рушником, залиште його поки постояти в теплому місці. Нехай воно як слід підійде, щоб млинці на дріжджах тонкі з дірочками в домашніх умовах були ніжними і повітряними.
3. Сковороду розжарити як слід і при бажанні змастіть невеликим шматочком сала або краплею олії. Налийте трохи тесту, розподіліть його по сковороді рівним шаром.
4. Смажте на середньому вогні до рум'яності з двох сторін. Якщо сковорода добре розігріта, то млинці будуть відмінно зніматися.
5. Ось і весь секрет, як приготувати млинці на дріжджах тонкі з дірочками.
6. Залишилося тільки доповнити їх улюбленої начинкою або просто присипати цукром і подавати до столу. Смачного!