Млинці на кислому молоці тонкі з дірочками
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніші і мереживні млинці виходять з кислого молока. Їх можна їсти як самостійну страву, просто з маслом або загорнувши в млинець фрукти, ягоди, поливаючи згущеним молоком або варенням.
Як приготувати млинці на кислому молоці тонкі з дірочками? повірте, це простіше простого! Робіть різні начинки: солодкі, м'ясні. Урізноманітніть меню своєї родини, готуючи такі смачні і ароматні млинці хоча б по вихідним!
- Кисле молоко - 1 Склянка
- Яйця - 1 штука
- Борошно - 1 Склянка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Сода - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
Спочатку вам необхідно зробити тісто для млинців. Для цього в посуд з високими краями налийте кисле молоко, вбийте яйце, всипте борошно, цукор, сіль і додайте рослинне масло.
Збивайте тісто за допомогою міксера. Можна зробити це віночком, але тоді буде важко домогтися повної однорідності тесту. Залиште тісто расстаіваться на півгодини.
Потім покладіть на ложку трохи столової соди, погасіть її водою, доведеної до кипіння. Додайте соду в тісто, перемішайте. Тепер воно готове.
Змастіть сковороду соняшниковою олією. Випікайте млинці, наливаючи тісто ополоником. Обсмажте їх з обох сторін по кілька хвилин.