Рецепт Песто з авокадо фото

Песто з авокадо
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти , Авокадо
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Соуси , Песто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Цей яскравий і смачний соус піднімає настрій і налаштовує на позитив. Є багато варіантів його приготування, ну а песто з авокадо - рідкісний, але досить цікавий соус з м'яким смаком.

Опис приготування:

Представляю вам дуже оригінальний варіант песто, з яким я познайомилася зовсім недавно. Цей рецепт приготування песто з авокадо відрізняється від класичного варіанту тим, що в нього ми додамо саме авокадо і лимонний сік з цедрою, а ось пармезану тут не буде, з цими невеликими змінами соус набуває зовсім інший смак, яскравий і незвичайний. Особисто я додала собі в закладки цей простий рецепт песто з авокадо і тепер готую його досить часто, спробуйте його і ви, впевнена, він вам сподобається.

  • Базилік свіжий - 40 грам
  • Авокадо - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Мигдаль - 1 Ст. Ложка
  • Лимон - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
песто з авокадо - фото крок 1
Викладаємо в блендер цедру лимона, часник, базилік, мигдаль, видавлюємо з лимона сік, солимо і перчимо все, подрібнюємо.
песто з авокадо - фото крок 2
З авокадо зрізаємо шкірку, видаляємо з нього насіннячко і нарізаємо на невеликі частини. Викладаємо авокадо в блендер до решти інгредієнтів, вливаємо оливкову олію.
песто з авокадо - фото крок 3
Знову подрібнюємо все, а якщо соус виходить дуже густий, то розбавляємо його водою. Готове песто відмінно поєднується з пастою, м'ясними стравами або рибою. Смачного!

Схожі рецепти