Спагеті з «песто» з авокадо
(покроковий рецепт з фото)
Традиційний соус «Песто» прийнято готувати з базиліка, кінзи або петрушки. Але це не єдині варіанти. Розповім вегетаріанську версію, як приготувати спагетті з «Песто» з авокадо.
Замість спагетті можна використовувати будь-які макарони. Також соус можна їсти і зовсім без гарніру, вмочуючи в нього чіпси або подавши з печеними овочами. Готовий соус можна зберігати в холодильнику, але краще зробити його перед подачею, адже процес займе у вас пару хвилин.
- Спагеті - 120 грам
- Авокадо - 1 штука
- Халапеньо - 1 штука
- Braai - 1/3 пучка
- Лимон - 0, 5 штуки (сік)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Перець - 0, 5 чайних ложки
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Пармезан - 2 Ст. Ложки
1. Відваріть спагетті в киплячій воді протягом 5-8 хвилин, потім відкиньте їх на друшляк.
2. Очистіть авокадо від шкірки, видаліть кісточку, наріжте його крупно і викладіть в блендер, додайте кінзу, очищений перець, сіль, перець, тертий сир, лимонний сік. Збийте до утворення пасти, влийте оливкову олію.
3. Поверніть спагетті в каструлю, додайте до них соус.
4. Перемішайте гарненько і подавайте відразу до столу.