Брускетти з кабачками, в'яленими томатами і песто
(покроковий рецепт з фото)
Брускетти - традиційне Італійську страву. Це закуска, подана на скибочках підсушеного багета. Блюдо цікаве, просте, але цілком здатне прикрасити й урізноманітнити навіть святковий стіл!
Брускетта - закуска дуже універсальна, т.К. За основу тут беруться скибочки обсмаженого хліба, на які викладаються різного виду начинки. У нас Брускетта з справжніми італійським начинками: в'яленими помідорами і соусом "песто" . Та й соус ми приготуємо самі з горіхів, зелені і пармезану з оливковою олією. Дуже смачно, корисно і досить просто!
- Багет - 3 скибочки
- В'ялені помідори - 3 штуки
- Кабачок - 3 скибочки
- Сир - 3 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Зелень - 1/2 пучка (будь-яка за бажанням; для песто)
- Горіхи - 40 грам (кешью або кедрові; для песто)
- Пармезан тертий - 40 грам (для песто)
- Сіль - За смаком (для песто)
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки (для песто)
- Часник - 1 зубчик (для песто)
Спочатку зробимо соус песто. У чашу блендера покладіть всі інгредієнти для песто, крім масла і солі. Подрібніть.
Додати сіль за смаком, додайте оливкову олію. Перемішайте.
Багет наріжте і обсмажте на сковороді.
Гуртки кабачків обсмажте в олії на сковороді.
Кожен шматочок багета намажте ложкою сирного сиру.
Викладіть по шматку в'яленого помідора.
Потім покладіть по ложці песто і гурток кабачка.
Смачного!