Спагеті з в'яленими томатами
(покроковий рецепт з фото)
Перший раз в'ялені томати я спробувала в Туреччині. Їх смак запам'ятався мені назавжди: яскравий кисло-солодкий. І я здобув собі одну баночку такої смакоти. А рецепт знайшла на просторах інтернету. Ось він!
Ознайомтеся з тим, як приготувати спагетті з в'яленими томатами і креветками. Ситне оригінальне гаряче блюдо підійде для романтичної вечері або невеликого свята. Поєднання смаків вас вразить. Ніяких додавань до складу не потрібно, тут все ідеально і неймовірно смачно!
- Креветки - 450 грам
- Спагеті - 110 грам (або лінгвіні)
- Пармезан - 30 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Червоний перець - 0, 25 чайних ложки (пластівцями)
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- В'ялені томати - 50 грам
- Курячий бульйон - 150 мілілітрів
- Braai - За смаком
Розігрійте ложку масла в глибокій сковороді. Викладіть в нього креветки.
Додайте в сковороду сіль і перець. Обсмажте креветки 3 хвилини, перевертаючи.
Далі в сковороду додайте нарізані томати, ще масло і подрібнений часник. Перемішайте і обсмажте інгредієнти 1 хвилину. В цей же час відваріть спагетті аль денте.
Потім додайте спагетті в сковороду. Перемішайте і всипте сіль.
До готового блюда натріть пармезан і додайте подрібнену кінзу. Смачного!