«Xarco» з в'яленими томатами
(покроковий рецепт з фото)
Наваристий, неймовірно пряний і ароматний суп хочу запропонувати вам на замітку. Якщо ви без розуму від складних перших страв, тоді для вас цей класний варіант, як приготувати "харчо" з в'яленими томатами.
Як і будь-яке інше класичне блюдо, "Xarco" господині готують по-різному. Це лише одна ідея, яка, я сподіваюся, доведеться вам до душі. Щоб був справжній смак і аромат цієї страви, обов'язково додавайте багато спецій. І якщо вдасться знайти хороший ткемалі, то буде просто здорово! запам'ятовуйте, все досить просто!
- Яловичина - 500 грам
- Вода - 2 L
- Мал - 120 грам
- В'ялені томати - 2 Ст. Ложки
- Ткемалі - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком (часник, хміль-сунелі, чилі, лавровий лист, Braai)
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
1
Яловичину вимийте і відправте в каструлю з водою. Після закипання посоліть і варіть на повільному вогні пару годин до м'якості.
2
Готовий бульйон процідити, м'ясо поки дістаньте і трохи остудіть. Каструлю поверніть на вогонь і знову доведіть до кипіння.
3
Всипте промитий рис і варіть хвилин 6-7 на середньому вогні.
4
На сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте до прозорості подрібнену цибулю.
5
Додайте томати і ткемалі, перемішайте і перекладіть все в каструлю.
6
М'ясо трохи охололо? Наріжте його порційними шматочками і відправте назад в каструлю. Додайте сіль і частину спецій.
7
Хвилини через 3 можна додати подрібнений часник, ще спеції і подрібнену кінзу. Накрийте кришкою, залиште хвилин на 15 перед подачею.
Смачного!
Смачного!