Рецепт Салат з в'яленими томатами фото

Салат з в'яленими томатами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Крупи , Помідор , Лобода
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Хочу зізнатися у своїй любові до в'яленим томатам. Особливо вдалими вважаю салати з їх додаванням. Вони надають таку цікаву кислинку! ..Сьогодні розповім, як приготувати салат з в'яленими томатами.

Опис приготування:

Склянки у мене об'ємом 250 мл. Мигдаль можна замінити гарбузовим насінням. Також в салат можна додати насіння соняшнику. Кількість гострого перцю я спеціально не вказував точне, так як смакові рецепти у всіх різні.

  • Лобода - 1 Склянка
  • В'ялені помідори - 20-30 грам
  • Шпинат - 400-500 грам
  • Мигдальні пластівці - 1/3 склянки
  • Оливкова олія - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки (заправка)
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки (заправка)
  • Часник - 2 зубчики (заправка)
  • Дижонская гірчиця - 1 Чайна ложка (заправка)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (заправка)
  • Пластівці чилі - За смаком (заправка)
  • Перець чорний мелений - За смаком (заправка)
салат з в'яленими томатами - фото крок 1
Мікстури лобода. Для цього промийте крупу і залийте двома склянками води в каструлі. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і варіть хвилин 15-20. Вся вода повинна вбратися. Як звариться, накрийте кришкою і дайте постояти хвилин 5. Шпинат вимийте і висушіть, поріжте його не дуже дрібно.
салат з в'яленими томатами - фото крок 2
Приготуйте заправку для салату. Змішайте оливкову олію, лимонний сік, пропущений через прес часник, гірчицю і спеції. Тепер в невеликій кількості оливкової олії (1/4 середня лінія) на добре розігрітій сковороді обсмажте мигдальні пластівці. Викладіть в салатницю киноа і обсмажений мигдаль. Туди ж влийте заправку.
салат з в'яленими томатами - фото крок 3
Викладіть до решти інгредієнтів нарізані томати, а через пару хвилин - шпинат. Перемішайте. Спробуйте на сіль і спеції, додайте, якщо чогось не вистачає. Готово! Можна подавати до столу.

Схожі рецепти