Рецепт Баклажани з соусом песто фото

Баклажани з соусом песто
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Баклажан
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл

Баклажани з соусом песто - відмінна закуска, яка підійде до будь-яких страв. Виглядає вона дуже апетитно, тому її не соромно подати і на святковий стіл. Почастуєте і ви своїх гостей баклажанами.

Якщо ви хочете знати, як приготувати баклажани з соусом песто, то просто прочитайте цей рецепт. Така середземноморська закуска сподобається всім вашим гостям. Вона буде фаворитом у людей, які дотримуються посту або є вегетаріанцями.

  • Баклажан - 1 штука
  • Базилік - 100 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Масло оливкове - 70 мілілітрів
  • Горіхи кешью - 70 грам
  • Сік лимона - 1 Чайна ложка
  • Сіль - За смаком
баклажани з соусом песто - фото крок 1
Баклажани вимийте і наріжте на пластинки товщиною в півсантиметра. Посипте баклажани сіллю, дайте їм постояти, щоб пішла непотрібна гіркоту.
баклажани з соусом песто - фото крок 2
Ракалій в сковороді соняшникова або оливкова олія. Обсмажуйте кожен шматочок баклажана з двох сторін до коричневого відтінку.
баклажани з соусом песто - фото крок 3
В піалі подрібніть базилік, горіхи, додайте тертий пармезан, сік лимона, оливкова олія. Приправити сіллю. Це і буде ваш соус песто. Намажте шматочки баклажанів соусом. Подавайте закуску до столу.

Схожі рецепти