Індичка з соусом «песто»
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся прекрасним блюдом для святкового столу, яке підкорить своєю ніжністю і вишуканістю. Воно виглядає дуже красиво і точно приємно здивує всіх, хто його спробує.
Дану закуску можна подавати теплою з гарніром або в холодному вигляді як перекус на фуршеті. Вам потрібно обов'язково дізнатися про те, як приготувати індичку з соусом песто. Сміливо робіть це блюдо на ювілей або порадуйте домочадців на вечерю. Рулет виходить нежирним і не залишить тяжкості в організмі. Давайте ж приступимо до готування!
- Індичка - 700 грам (філе)
- Кріп - 80 грам
- Пармезан - 50 грам
- Оливкова олія - 70 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Кедрові горіхи - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Спочатку приготуйте соус. Кріп помийте, обсушити і дрібно наріжте. Пармезан наріжте невеликими кубиками, додайте до нього подрібнений часник з кропом і горіхами. Все подрібніть в блендері, приправте сіллю і влийте масло.
Філе індички помийте і обсушіть. Розріжте його вздовж, НЕ дорізаючи до кінця. Потім розгорніть його, як пласт.
Одну третину соусу розкладіть на індичку, загорніть філе в рулет. Потім перев'яжіть його джгутиками і змастіть песто. Загорніть блюдо в фольгу.
Розігрійте духовку до 230 градусів. Перекладіть рулет в посуд для випічки і помістіть на 15 хвилин в духову шафу, потім зменшіть вогонь до 190 градусів і запікайте ще 45 хвилин.
Після цього розгорніть фольгу і готуйте ще 15 хвилин. Потім дайте страві настоятися і охолонути. Перед подачею до столу наріжте рулет, як вам зручніше.