Рецепт Індичка з соусом «песто» фото

Індичка з соусом «песто»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря , Святковий обід
Страви у фользі
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Поділюся прекрасним блюдом для святкового столу, яке підкорить своєю ніжністю і вишуканістю. Воно виглядає дуже красиво і точно приємно здивує всіх, хто його спробує.

Опис приготування:

Дану закуску можна подавати теплою з гарніром або в холодному вигляді як перекус на фуршеті. Вам потрібно обов'язково дізнатися про те, як приготувати індичку з соусом песто. Сміливо робіть це блюдо на ювілей або порадуйте домочадців на вечерю. Рулет виходить нежирним і не залишить тяжкості в організмі. Давайте ж приступимо до готування!

  • Індичка - 700 грам (філе)
  • Кріп - 80 грам
  • Пармезан - 50 грам
  • Оливкова олія - 70 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Кедрові горіхи - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
індичка з соусом
Спочатку приготуйте соус. Кріп помийте, обсушити і дрібно наріжте. Пармезан наріжте невеликими кубиками, додайте до нього подрібнений часник з кропом і горіхами. Все подрібніть в блендері, приправте сіллю і влийте масло.
індичка з соусом
Філе індички помийте і обсушіть. Розріжте його вздовж, НЕ дорізаючи до кінця. Потім розгорніть його, як пласт.
індичка з соусом
Одну третину соусу розкладіть на індичку, загорніть філе в рулет. Потім перев'яжіть його джгутиками і змастіть песто. Загорніть блюдо в фольгу.
індичка з соусом
Розігрійте духовку до 230 градусів. Перекладіть рулет в посуд для випічки і помістіть на 15 хвилин в духову шафу, потім зменшіть вогонь до 190 градусів і запікайте ще 45 хвилин.
індичка з соусом
Після цього розгорніть фольгу і готуйте ще 15 хвилин. Потім дайте страві настоятися і охолонути. Перед подачею до столу наріжте рулет, як вам зручніше.

Схожі рецепти