Філе свинини з соусом песто з насіння
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування філе свинини з соусом песто з насіння. Песто в даному рецепті робиться по-північному (замість кедрових горішок використовуються смажене насіння).
Основними інгредієнтами страви є: свинина, базилік, насіння і сир. Блюдо виходить з дуже пікантний смак, ситним і ароматним.
- Свинина - 500 грам
- Базилік і смажене насіння - 1 За смаком
- Часник - 1 зубчик
- Оливкова олія - 30 мілілітрів
- Сир (тертий) - 3 Ст. Ложки
1. В першу чергу необхідно поперчити і посолити філе (найкраще підходить сюди свинина).
2. На сковороді злегка обсмажуємо м'ясо. Розігріваємо духову шафу до температури двісті градусів і хвилин на двадцять п'ять - тридцять відправляємо туди м'ясо.
3. Приготуємо песто (північний варіант). Якщо немає кедрових горіхів. У блендері злегка провернути смажене насіння (не в труху), измельчим базилік. Тепер змішуємо оливкову олію, насіння, базилік, роздавимо сюди часточку часнику і додамо три столових ложки тертого сиру.
4. З духовки дістанемо готове філе, до максимуму збільшимо температуру в духовці. Додамо три столові ложки тертого сиру.
5. М'ясо розрізаємо порційними шматками, зверху викладаємо песто. Приблизно десять хвилин запікаємо ще, воно повинно зарум'яниться.