Салат з капусти брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Салат з капусти брокколі - справжня овочева феєрія. Ми будемо готувати цей салат з соковитим помідором, солодким перцем, кедровими горіхами, маслинами і соусом песто. Смак виходить чудовий!
Простий рецепт салату з капусти брокколі добре підходить для приготування його в літній сезон, коли багато своїх овочів. Салат насичений смаком і вітамінами, готується дуже швидко і не вимагає ніякої обробки. Чудо, Чи не справедливість? Всі корисні речовини і якості продуктів зберігаються, а зовнішній вигляд страви радує око і розігрує апетит.
Салат з капусти брокколі підходить як для обіду, так і для вечері. Дуже смачно, корисно, красиво і швидко. Що ще потрібно?
- Брокколі - 120 грам
- Помідор - 50 грам
- Болгарський перець - 30 грам
- Соус песто - 20 грам
- Цибуля - 20 грам
- Кедрові горіхи - 10 грам
- Оливкова олія - 10 грам
- Маслини - 8 штук
- Сік лимона - 5 грам
Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
Перець промиваємо, вирізаємо насіння і дрібно нарізаємо.
Часточками ріжемо помідор.
Нарізаємо красивими пластинами брокколі.
Нарізані овочі складаємо в салатницю.
У салатницю також кладемо нарізані кільцями маслини.
Потім кладемо нарізану дуже тонкими кільцями цибулю.
Додаємо соус песто.
Потім кладемо кедрові горішки.
Видавлюємо сік лимона, вливаємо оливкову олію і добре перемішуємо.
Перекладаємо на тарілку і подаємо до столу. Смачного!