Котлети з цвітної капусти та брокколі
(покроковий рецепт з фото)
І я продовжую експериментувати з овочевими котлетками. Сьогодні приготуємо дуже ніжні, корисні і незвичайні. Зі сметаною або класичним соусом буде неймовірно смачно!
Мої діти ні в яку не хотіли їсти варену цвітну капусту. Тому треба було щось придумати. І тоді я дізналася про те, як приготувати котлети з цвітної капусти та брокколі. Мені і моїм дітлахам так сподобався цей рецепт, що ми стали часто робити такі котлетки. Дуже гармонійно ці овочі вписалися в дане блюдо.
- Кольорова капуста - 400 грам
- Брокколі - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Манька - 5 Ст. Ложок
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Якщо капуста і брокколі свіжі, то відваріть їх в посоленной воді протягом 8 хвилин. А заморожені просто необхідно розморозити. Потім овочі дрібно нарубати.
Розділіть яйця на жовтки і білки. Жовтки з'єднайте з нарубаними овочами. Всипте до суміші манку, сіль, борошно і перець. Все перемішайте і залиште хвилин на 15.
В іншій мисці збийте білки в піну, а потім додайте їх до овочевий масі, обережно помішуючи. З фаршу сформуйте котлети.
Смажте котлети на олії з обох боків до золотистого кольору. Смачного!