Рецепт Котлети з цвітної капусти та брокколі фото

Котлети з цвітної капусти та брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Капуста, Брокколі, Кольорова капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

І я продовжую експериментувати з овочевими котлетками. Сьогодні приготуємо дуже ніжні, корисні і незвичайні. Зі сметаною або класичним соусом буде неймовірно смачно!

Мої діти ні в яку не хотіли їсти варену цвітну капусту. Тому треба було щось придумати. І тоді я дізналася про те, як приготувати котлети з цвітної капусти та брокколі. Мені і моїм дітлахам так сподобався цей рецепт, що ми стали часто робити такі котлетки. Дуже гармонійно ці овочі вписалися в дане блюдо.

  • Кольорова капуста - 400 грам
  • Брокколі - 400 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Манька - 5 Ст. Ложок
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
котлети з цвітної капусти та брокколі - фото крок 1
Якщо капуста і брокколі свіжі, то відваріть їх в посоленной воді протягом 8 хвилин. А заморожені просто необхідно розморозити. Потім овочі дрібно нарубати.
котлети з цвітної капусти та брокколі - фото крок 2
Розділіть яйця на жовтки і білки. Жовтки з'єднайте з нарубаними овочами. Всипте до суміші манку, сіль, борошно і перець. Все перемішайте і залиште хвилин на 15.
котлети з цвітної капусти та брокколі - фото крок 3
В іншій мисці збийте білки в піну, а потім додайте їх до овочевий масі, обережно помішуючи. З фаршу сформуйте котлети.
котлети з цвітної капусти та брокколі - фото крок 4
Смажте котлети на олії з обох боків до золотистого кольору. Смачного!

Схожі рецепти