Котлети з брокколі і цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Я ще з дитинства не любила броколі, поки не прочитала про її користь і не навчилася готувати з неї смачні страви. Одним з таких страв як раз і є котлети з брокколі і цвітної капусти.
Як виявилося, з броколі виходять дуже смачні страви, головне - знати, як правильно її приготувати. Одне з моїх найулюбленіших страв - котлетки з брокколі і цвітної капусти. Виходить не тільки смачно, але і апетитно! Мої рідні їдять їх з великим апетитом і просять робити ще і ще! Запишіть і собі рецепт, як приготувати котлети з брокколі і цвітної капусти, порадуйте своїх рідних!
- Кольорова капуста - 300 грам
- Брокколі - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Манька - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Брокколі і цвітну капусту я взяла заморожені, якщо є свіжі - віддайте їм перевагу. Відваріть овочі протягом 5-7 хвилин в киплячій воді.
Цибулину поріжте і обсмажте в невеликій кількості соняшникової олії.
Відварені брокколі і цвітну капусту подрібніть ножем, додайте пасеровану цибулю, все перемішайте.
Додайте яйце, манку і борошно, посоліть і добре перемішайте ложкою до однорідності.
Залиште тепер поки на 5-10 хвилин, щоб манка набухла.
З готового фаршу сформуйте котлетки, обсмажте їх в соняшниковій олії протягом декількох хвилин з кожного боку.
Котлети готові. Перед подачею полийте їх сметаною або майонезом. Вийде дуже смачно. Смачного!