Крем-суп з брокколі і цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Не любите їсти овочі? А слова кольорова капуста і брокколі вас лякають? Пропоную зробити з них смачний, ніжний і корисний крем-суп! Цей крем-суп сподобається всій вашій родині!
Крем-суп з брокколі і цвітної капусти розбавить сірі будні і зігріє в дощовий день. Спробуйте приготувати цей рецепт! Це корисне і смачне рішення для тих, хто не хоче їсти цвітну капусту і брокколі. Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати крем-суп з брокколі і цвітної капусти.
- Кольорова капуста - 1 штука
- Брокколі - 1 штука
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки (можна взяти соняшникова)
- Сіль - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики (за смаком)
- Сир - 100 грам (за смаком)
- Вершки - 200 мілілітрів
Крок 1. Візьміть 1 велику головку брокколі і 1 велику головку цвітної капусти.
Крок 2. Розберіть їх на суцвіття. Викладіть на деко. Присипте дрібкою солі і полийте оливковою олією.
Крок 3. Надішліть в духовку, розігріту до 200 градусів, і залиште там на 20-25 хвилин до появи золотистої скоринки.
Крок 4. Відкладіть трошки (приблизно 1/4) брокколі і цвітної капусти. Вони стануть в нагоді потім для прикраси нашого готового блюда!
Крок 5. Наріжте дрібно цибулю і часник. Підсмажте їх на середньому вогні до м'якості і золотистого лука.
Крок 6. Змішайте всі інгредієнти: брокколі, кольорову капусту, цибуля і часник, перекладіть їх в каструлю. Додайте близько 800 мл. Води, доведіть до кипіння. Потім залиште, щоб все разом загасили, ще на хвилин 10.
Крок 7. Одержаний суп подрібніть блендером до пюреобразной маси. Якщо маса вийшла густою, додайте ще трохи води.
Крок 8. Додайте 200 мл вершків.
Крок 9. Додайте суцвіття брокколі і цвітної капусти, які ви раніше відклали.
Крок 10. Потріть будь-який твердий сир (пармезан, російський, чеддер), вам знадобиться близько 100 грамів. Перемішайте.
Крок 11. Ура, все готово! Прикрасити блюдо перед подачею можна сухариками, шкварками, зеленню - як вам подобається. Смачного!