Крем-суп з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Французький крем-суп з цвітної капусти чудово буде виглядати на вашому обідньому столі, та й для святкових подій підійде. Це не тільки смачний, але ще і дуже корисний суп - спробуйте!
Мій знайомий з Франції навчив готувати мене цей чудовий крем-суп. Ключова фішка цієї страви - не шкодувати на нього хороших свіжих продуктів. А такий підхід до обіду прям на мене, сподіваюся що і вам він теж підходить. Мені вже не терпиться розповісти цей рецепт вам, так що - за справу Як зробити крем-суп з цвітної капусти - читайте далі!
- Кольорова капуста - 0.5 штуки
- Картопля - 1 штука
- Вершкове масло - 10 грам
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 1 штука
- Свіжа кінза - 0.5 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця французька - 1 Ст. Ложка
- Сир - 100 грам
- Сіль - 2 щіпки
Цибулю і часник порізати кубиками.
Капусту розібрати на суцвіття.
Капусту покласти в киплячу воду і варити 7-8 хвилин. Додати дрібку солі
У каструлі розігріти вершкове масло і обсмажити цибулю і часник.
Потім до цибулі з часником додати, лавровий лист, 1 велику картоплю і 3-4 ст.Л. Води, в якій вариться капуста - готувати все 10 хвилин.
Готову кольорову капусту покласти до овочів і варити до готовності картоплі.
Кінзу дрібно нарізати і натерти сир.
Висунути лавровий лист і збити все в бледнере до кремоподібного стану.
Перекласти суміш в каструлю додати гірчицю і сметану.
Добре розмішати суп, додати сіль за смаком і прогріти не доводячи до кипіння. Подавати з грінками, присипавши тертим сиром і кінзою.