Дієтичний суп з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як приготувати дієтичний суп з цвітної капусти. Блюдо виходить зовсім легким, але при цьому ситним. Так що будете худнути і не відчувати себе голодними! Спробуйте, смачно!
Відмінний річний дієтичний суп з цвітної капусти в домашніх умовах виходить дуже смачним. Можна додати перець чилі і прянощі - вийде практично класичний суп гаспачо! Цей суп можна подавати і гарячим, і холодним. Смачно і легко!
- Кольорова капуста - 500 грам
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Помідори - 3 штуки
- Спеції - За смаком
1. Цибуля і моркву чистимо і нарізаємо. Опускаємо в киплячу підсолену воду, прокип'ятимо 10 хвилин. Капусту ділимо на суцвіття і теж додаємо в бульйон.
2.Томати звільняємо від шкірки і перетираємо в пюре. Коли суп закипить ще раз, додамо томатне пюре, спеції, і знову доведемо до кипіння.
3. Варимо ще 5 хвилин. Знімаємо з вогню, трохи охолоджуємо і перетираємо все разом в блендері. Суп готовий!