Легкий суп з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Буває час, коли зовсім не хочеться обтяжувати свій шлунок ситної їжею. Такі розвантажувальні дні важливі, щоб організм очистився, завдяки рідкої їжі і напоїв. Цей рецепт підійде для таких цілей.
Нещодавно я дізналася, як приготувати легкий суп з цвітної капусти, а точніше - суп-пюре. Тут є тільки один головний інгредієнт, а інші лише приправляють блюдо. Такий варіант підійде для дитячого харчування від 1 року, тільки з сіллю і перцем не переборщіть. Якщо хочете надати супу додатковий відтінок, то в готову страву додайте олію.
- Кольорова капуста - 1 кілограм
- Вода - 4 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - За смаком
1. Капусту розділіть на суцвіття і наріжте, а потім промийте.
2. Підсолену воду доведіть до кипіння. Потім в неї додайте капусту. Варіть її 5 хвилин до м'якості.
3. Після цього кольорову капусту подрібніть в міксері або блендері з сіллю і перцем. Додайте воду від варіння, якщо хочете зробити більш рідку консистенцію.
4. У суп-пюре додайте олію. Смачного!