Овочевий суп з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Більшість супів з використанням кольорової капусти після відварювання перетирають в пюре, в цьому ж капуста залишається цілком. Розповім вам про те, як приготувати овочевий суп з цвітної капусти.
Ви можете відчувати шматочки всіх овочів, які використовуються в страві. Суп дієтичний, вегетаріанський і низькокалорійний. Готується він на овочевому бульйоні або на воді. Його можна зберігати в холодильнику, а перед подачею розігріти. Мені ж до душі зварити і відразу з'їсти його, не залишати на завтра.
- Соняшникова олія - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Кольорова капуста - 1 штука
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 0, 5 штуки
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Овочевий бульйон - 3 склянки
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
1
Очистіть цибулю і моркву, наріжте овочі дрібними кубиками. Очистіть картопля і наріжте його кубиком невеликого розміру. Вимийте капусту і розберіть її на суцвіття.
2
Розігрійте каструлю з рослинним маслом і викладіть цибулю, обсмажуйте його 4 хвилини, періодично помішуючи.
3
Додайте до цибулі картоплю, капусту і моркву, перемішайте і обсмажуйте 6 хвилин, потім приправити сіллю і poperčite, додайте тмин.
4
Залийте вміст овочевим бульйоном, доведіть до кипіння і зменшіть вогонь до мінімуму, готуйте 20 хвилин.
5
Подавайте гарячий суп з чорним меленим перцем. Смачного!