Суп-крем з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Густий і насичений суп-крем дасть фору будь-якому овочевого супу. І все завдяки його чудово ніжної консистенції, а также - невероятному аромату. Рекомендую всім, хто любить цвітну капусту.
Дізнайтеся, як приготувати суп-крем з цвітної капусти в домашніх умовах. Можна використовувати свіжу або заморожену кольорову капусту, одним словом, ту, яку знайдете в найближчому маркеті або на базарі. Консистенція супу залежить від бульйону, цей момент можна відрегулювати самостійно. Вдалого приготування!
- Кольорова капуста - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Картопля - 2 штуки
- Бульйон - 1, 5 L
- Масло оливкове - 50 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Сухарики - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Картопля промиваємо, очищаємо і нарізаємо кубиками. Також подрібнюємо цибулю і часник.
У каструльці розтопіть вершкове масло, також влийте оливкова.
Засипте в каструлю картоплю, цибуля і часник. Обсмажте до прозорості лука.
Цвітну капусту поділяємо на суцвіття і ріжемо шматочками.
Додайте цвітну капусту в каструлю.
Влийте теплий бульйон.
Варіть до готовності картоплі і капусти. Потім зніміть каструлю з плити і влийте молоко. Також додайте тертий сир. За допомогою погружного блендера перетворюємо суп в кремоподібну масу.
Подаємо суп до столу, прикрасивши кожну порцію сухариками. Смачного!