Оладки з брокколі і цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Любителям найрізноманітніших страв з овочів дуже рекомендую взяти на замітку це класний рецепт. Насичені, ніжні оладки стануть відмінним перекусом для дорослих і дітей. Спробуйте обов'язково!
Поспішаю показати вам, як приготувати млинці з брокколі і цвітної капусти. Це корисно, недорого і зовсім нескладно. Подавати до столу їх можна як гарячими, так і вже остиглими. Зі сметаною або часниковим соусом, наприклад, оладки будуть чудово поєднуватися. Крім того, ви завжди можете додати в рецепт і інші овочі, які вам до душі.
- Брокколі - 400 грам
- Кольорова капуста - 400 грам
- Яйце - 2 штуки
- Манна крупа - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Насамперед потрібно нарізати дрібними шматочками брокколі і цвітну капусту. У мене заморожена, її досить просто розморозити. Якщо у вас капуста свіжа, то попередньо відваріть її в підсоленій воді хвилин 5.
Яйця розділіть на білки і жовтки. Білки збийте до щільних піків.
Яйця розділіть на білки і жовтки. Білки збийте до щільних піків.
2. До подрібненим овочів додайте жовтки і манну крупу. Посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте і залиште хвилин на 5. Після додайте борошно і збиті білки. Акуратно перемішайте.
3. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Викладайте ложкою капустяний фарш на сковороду, формуючи оладки.
4. І смажте на середньому вогні до рум'яності з двох сторін. Смачного!