Рецепт «песто» з кучерявою капусти фото

«песто» з кучерявою капусти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Фрукти, Капуста, Горіхи, Лимон, Кешью
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На швидку руку
Соуси, Песто

Ви більше не подивіться на кучеряву капусту (калі або листову) так само, як раніше. Розповім про відмінний і універсальному способі її використання, як приготувати «Песто» з кучерявою капусти.

Варіацій приготування цього соусу дуже багато, тепер ви можете додати в свою кулінарну книгу ще одну. В іншому використовую всі ті ж інгредієнти, що і зазвичай. Готовий соус можете використовувати для пасти, намазати на хліб або використовувати для закуски.

  • Кучерява капуста (калі) - 1 пучок
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Кешью - 0, 5 склянки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Лимон - 1 штука
  • Пармезан - 70 грам
  • Вода - 1 Ст. Ложка
2. Викладіть в чашу блендера раніше замочені горіхи, додайте сир, капусту, пропущений через прес часник, вичавити сік одного половинки лимона і влийте оливкову олію і воду, збийте все.

Схожі рецепти