Рецепт «песто» з кучерявою капусти фото

«песто» з кучерявою капусти
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Фрукти , Капуста , Горіхи , Лимон , Кешью
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На швидку руку
Соуси , Песто
Кількість порцій: 4
Час приготування: 12 хв.

Ви більше не подивіться на кучеряву капусту (калі або листову) так само, як раніше. Розповім про відмінний і універсальному способі її використання, як приготувати «Песто» з кучерявою капусти.

Опис приготування:

Варіацій приготування цього соусу дуже багато, тепер ви можете додати в свою кулінарну книгу ще одну. В іншому використовую всі ті ж інгредієнти, що і зазвичай. Готовий соус можете використовувати для пасти, намазати на хліб або використовувати для закуски.

  • Кучерява капуста (калі) - 1 пучок
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Кешью - 0, 5 склянки
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Лимон - 1 штука
  • Пармезан - 70 грам
  • Вода - 1 Ст. Ложка
& Quot; Песто
1. Заздалегідь замочіть горіхи в холодній воді на 6 годин, потім промийте і витріть насухо. Вимийте капусту, очистіть зубчики часнику, натріть на тертці сир. Припустіть капусту на сковороді протягом 5 хвилин.
& Quot; Песто
2. Викладіть в чашу блендера раніше замочені горіхи, додайте сир, капусту, пропущений через прес часник, вичавити сік одного половинки лимона і влийте оливкову олію і воду, збийте все.
& Quot; Песто
3. За смаком додайте ще сіль, сік половинки лимона і ще раз збийте. Подавайте соус з крекерами.

Схожі рецепти