«песто» з кучерявою капусти
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 12 хв.
Ви більше не подивіться на кучеряву капусту (калі або листову) так само, як раніше. Розповім про відмінний і універсальному способі її використання, як приготувати «Песто» з кучерявою капусти.
Опис приготування:
Варіацій приготування цього соусу дуже багато, тепер ви можете додати в свою кулінарну книгу ще одну. В іншому використовую всі ті ж інгредієнти, що і зазвичай. Готовий соус можете використовувати для пасти, намазати на хліб або використовувати для закуски.
- Кучерява капуста (калі) - 1 пучок
- Оливкова олія - 0, 5 склянки
- Кешью - 0, 5 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Лимон - 1 штука
- Пармезан - 70 грам
- Вода - 1 Ст. Ложка
1. Заздалегідь замочіть горіхи в холодній воді на 6 годин, потім промийте і витріть насухо. Вимийте капусту, очистіть зубчики часнику, натріть на тертці сир. Припустіть капусту на сковороді протягом 5 хвилин.
2. Викладіть в чашу блендера раніше замочені горіхи, додайте сир, капусту, пропущений через прес часник, вичавити сік одного половинки лимона і влийте оливкову олію і воду, збийте все.
3. За смаком додайте ще сіль, сік половинки лимона і ще раз збийте. Подавайте соус з крекерами.