Бутерброди з «песто»
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся своїм улюбленим рецептом бутербродів з "песто" . Італійський соус ідеально поєднується з хрусткими хлібом, смаженими грибами і солодким перцем.
Докладніше, як приготувати бутерброди з "песто", я розповім нижче. За бажанням можна додати тертий сир і томати черрі. Смак виходить вишуканим, а готується всього за 15 хвилин! Беріть на замітку рецепт цієї смачної і оригінальної закуски!
- Соус "песто" - 2-3 Ст. Ложок
- Печериці - 100 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Хліб - 2 штуки (скибочками)
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Наріжте шампіньйони скибочками. Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте гриби приблизно 5 хвилин.
Болгарський перець помийте, видаліть серцевину, наріжте кубиками. Перекладіть перець в сковороду і готуйте ще хвилин 8-10 до м'якості. В кінці посоліть і поперчіть за смаком.
Підсушіть хліб в духовці.
Намажте на хліб соус "песто", зверху викладіть начинку з грибів і перцю.
Бутерброди з "песто" готові, смачного!