Рецепт Бутерброди з «песто» фото

Бутерброди з «песто»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На сніданок
Бутерброди

Ділюся своїм улюбленим рецептом бутербродів з "песто" . Італійський соус ідеально поєднується з хрусткими хлібом, смаженими грибами і солодким перцем.

Докладніше, як приготувати бутерброди з "песто", я розповім нижче. За бажанням можна додати тертий сир і томати черрі. Смак виходить вишуканим, а готується всього за 15 хвилин! Беріть на замітку рецепт цієї смачної і оригінальної закуски!

  • Соус "песто" - 2-3 Ст. Ложок
  • Печериці - 100 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Хліб - 2 штуки (скибочками)
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
бутерброди з
Підготуйте всі інгредієнти.
бутерброди з
Наріжте шампіньйони скибочками. Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте гриби приблизно 5 хвилин.
бутерброди з
Болгарський перець помийте, видаліть серцевину, наріжте кубиками. Перекладіть перець в сковороду і готуйте ще хвилин 8-10 до м'якості. В кінці посоліть і поперчіть за смаком.
бутерброди з
Підсушіть хліб в духовці.
бутерброди з
Намажте на хліб соус "песто", зверху викладіть начинку з грибів і перцю.
бутерброди з
Бутерброди з "песто" готові, смачного!

Схожі рецепти