Рецепт Песто Дженовезе фото

Песто Дженовезе
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Горіхи , Базилік
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Соуси , Песто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 15 хв.

Песто гіновезе - моє улюблене песто! Робиться з кедровими горішками і листям базиліка. Додайте трохи пармезану, і ви закохаєтесь в песто Дженовезе!

Опис приготування:

Песто Дженовезе можна використовувати як заправку для салатів. Або подавати разом тостами або крекерами. З песто Дженовезе поєднуються більшість закусок. Навіть з домашніми чіпсами песто чудово гармоніює. Спробуйте!

  • Пучок базиліка - 1 штука (середній.)
  • Кедрові горіхи - 50 грам
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Пармезан - 100 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
песто Дженовезе - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Чистий Chesnok, натріть сир, помийте базилік.
песто Дженовезе - фото крок 2
У блендер складіть всі інгредієнти.
песто Дженовезе - фото крок 3
Налийте оливкова олія. Додати сіль, поперчіть за смаком. Гарненько збийте.
песто Дженовезе - фото крок 4
Ось таке приголомшливі песто Дженовезе у вас вийшло!

Схожі рецепти