Песто Дженовезе
(покроковий рецепт з фото)
Песто гіновезе - моє улюблене песто! Робиться з кедровими горішками і листям базиліка. Додайте трохи пармезану, і ви закохаєтесь в песто Дженовезе!
Песто Дженовезе можна використовувати як заправку для салатів. Або подавати разом тостами або крекерами. З песто Дженовезе поєднуються більшість закусок. Навіть з домашніми чіпсами песто чудово гармоніює. Спробуйте!
- Пучок базиліка - 1 штука (середній.)
- Кедрові горіхи - 50 грам
- Оливкова олія - 0, 5 склянки
- Пармезан - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Чистий Chesnok, натріть сир, помийте базилік.
У блендер складіть всі інгредієнти.
Налийте оливкова олія. Додати сіль, поперчіть за смаком. Гарненько збийте.
Ось таке приголомшливі песто Дженовезе у вас вийшло!