Рецепт Соус «песто» з кінзи фото

Соус «песто» з кінзи
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Зелень, Горіхи, Цибуля, Мигдаль
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл, Фуршет
Соуси, Песто

Цей популярний зелений соус можна зробити зі свіжого базиліка, петрушки, кінзи, шпинату, щавлю і іншої зелені. Сьогодні розповім про одну з варіацій, як приготувати соус «Песто» з кінзи.

Оскільки взимку знайти базилік не так вже й просто, а відмовляти собі в освіжаючому соусі не охота, його з легкістю можна замінити іншою зеленню. Цей соус не вимагає використання пармезану і часнику. А замість кедрових горішків використовують мигдаль, оскільки він підсилює природний смак кінзи.

  • Braai - 2 пучка
  • Мигдаль - 0, 5 склянки
  • Червона цибуля - 0, 5 штуки
  • Пластівці чилі - 1 щіпка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
соус
1. Очистіть мигдаль від лушпиння: відправте його на 1 хвилину в киплячу воду, потім відкиньте на сито і з легкістю очистіть шкірку. Наріжте його невеликими шматочками і обсмажте злегка на сковороді. Наріжте дрібно цибулю і кинзу. Викладіть в чашу блендера мигдаль, Kinzu, цибуля, чилі і сіль.
соус
2. Гарненько збийте все до утворення єдиної маси.
соус
3. Тонкою цівкою влийте оливкова олія, постійно збиваючи соус.
соус
4. Подивіться на консистенцію готового соусу, якщо вас все влаштовує, перекладіть його в тарілку і подавайте.

Схожі рецепти