Соус «песто» з кінзи
(покроковий рецепт з фото)
Цей популярний зелений соус можна зробити зі свіжого базиліка, петрушки, кінзи, шпинату, щавлю і іншої зелені. Сьогодні розповім про одну з варіацій, як приготувати соус «Песто» з кінзи.
Оскільки взимку знайти базилік не так вже й просто, а відмовляти собі в освіжаючому соусі не охота, його з легкістю можна замінити іншою зеленню. Цей соус не вимагає використання пармезану і часнику. А замість кедрових горішків використовують мигдаль, оскільки він підсилює природний смак кінзи.
- Braai - 2 пучка
- Мигдаль - 0, 5 склянки
- Червона цибуля - 0, 5 штуки
- Пластівці чилі - 1 щіпка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Оливкова олія - 1/4 склянки
1. Очистіть мигдаль від лушпиння: відправте його на 1 хвилину в киплячу воду, потім відкиньте на сито і з легкістю очистіть шкірку. Наріжте його невеликими шматочками і обсмажте злегка на сковороді. Наріжте дрібно цибулю і кинзу. Викладіть в чашу блендера мигдаль, Kinzu, цибуля, чилі і сіль.
2. Гарненько збийте все до утворення єдиної маси.
3. Тонкою цівкою влийте оливкова олія, постійно збиваючи соус.
4. Подивіться на консистенцію готового соусу, якщо вас все влаштовує, перекладіть його в тарілку і подавайте.