Шашлик з тофу з соусом з кінзи
(покроковий рецепт з фото)
Шашлик з тофу - відмінний варіант, для тих, хто відязикався від м'яса. Тофу поєднується з улюбленими спеціями, багатий білком і добре насичує. Пропоную свій варіант приготування шашлику з тофу.
Вдалим доповненням до нього стане оригінальний соус з кінзи. Ця страва не імітує традиційний шашлик, а показує як смачно і цікаво можна харчуватися на веганські раціоні. Рекомендую спробувати! Нижче я дам покроковий опис, як приготувати шашлик з тофу з соусом з кінзи. Рецепт підійде як для домашнього гриля, так і приготування на відкритому вогні. Тофу рекомендую вибирати твердий і щільний, щоб шматочки не розвалювалися під час смаження.
- Імбир - 10-15 грам
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
- Сіль - За смаком
- Чорний перець мелений - За смаком
- Braai - 1/2 пучка
- Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 1-2 Ст. Ложок
- Лимонний сік - 4-5 Ст. Ложок
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте гриль.
Тофу наріжте кубиками.
Нанизати кубики тофу і білу частину цибулі на шампури.
Для соусу подрібніть кінзу, олія, гострий перець, імбир, сік лимона і зелену цибулю до однорідної консистенції. Додайте сіль і перець за смаком.
Змастіть гриль маслом. Шашлики змастіть соєвим соусом і олією, poperčite і сіль. Смажте їх приблизно 10 хвилин на грилі, поки цибуля не стане м'яким. Періодично повертайте, щоб вони обсмажилися рівномірно.
Шашлик з тофу готовий. Смачного!