Хумус з авокадо і кінзи
(покроковий рецепт з фото)
Хумус - ідеальний дип для свіжих овочів і коржів. Також він має безліч варіацій. Так що ви легко підберете улюблений для себе смак. Якщо вам подобається більш легкий варіант, то цей рецепт для вас.
Сьогодні я познайомлю вас з тим, як приготувати хумус з авокадо і кінзи. Він виходить красивого яскраво-зеленого кольору. Закуска має кисло-пряний смак, при цьому вона дуже ситна, адже основа буде з нуту. А якщо бобові у вас вже готові, то ви впораєтеся з блюдом дуже швидко і просто. У вас все вийде!
- Гайка - 450 грам (консервований або відварений)
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Авокадо стиглий - 1 штука
- Перець халапеньо - 1 штука
- Braai - 1 пучок
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Тахіні паста - 4 чайних ложки
- Соус "табаско" - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 75 чайних ложки
1. З нуту злийте воду, обсушити його. Приберіть плівки, якщо вони є.
2. Потім в блендер викладіть очищений авокадо (нарізаний довільними шматочками), нарізану зелень, гайка, соус, taxini, сіль, сік і перець.
3. Тепер інгредієнти збийте до утворення єдиної консистенції.
4. В кінці додайте масло. Перемішайте. Хумус готовий! Смачного!