Рецепт Хумус з авокадо і кінзи фото

Хумус з авокадо і кінзи
(покроковий рецепт з фото)

Єврейська кухня
Овочі, Фрукти, Бобові, Авокадо
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід
Гумус

Хумус - ідеальний дип для свіжих овочів і коржів. Також він має безліч варіацій. Так що ви легко підберете улюблений для себе смак. Якщо вам подобається більш легкий варіант, то цей рецепт для вас.

Сьогодні я познайомлю вас з тим, як приготувати хумус з авокадо і кінзи. Він виходить красивого яскраво-зеленого кольору. Закуска має кисло-пряний смак, при цьому вона дуже ситна, адже основа буде з нуту. А якщо бобові у вас вже готові, то ви впораєтеся з блюдом дуже швидко і просто. У вас все вийде!

  • Гайка - 450 грам (консервований або відварений)
  • Оливкова олія - 60 мілілітрів
  • Авокадо стиглий - 1 штука
  • Перець халапеньо - 1 штука
  • Braai - 1 пучок
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Тахіні паста - 4 чайних ложки
  • Соус "табаско" - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 75 чайних ложки
хумус з авокадо і кінзи - фото крок 1
1. З нуту злийте воду, обсушити його. Приберіть плівки, якщо вони є.
хумус з авокадо і кінзи - фото крок 2
2. Потім в блендер викладіть очищений авокадо (нарізаний довільними шматочками), нарізану зелень, гайка, соус, taxini, сіль, сік і перець.
хумус з авокадо і кінзи - фото крок 3
3. Тепер інгредієнти збийте до утворення єдиної консистенції.
хумус з авокадо і кінзи - фото крок 4
4. В кінці додайте масло. Перемішайте. Хумус готовий! Смачного!

Схожі рецепти