Рецепт Буряковий соус фото

Буряковий соус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Буряк , Овочі , Молочні продукти , Сир , Горіхи , Пармезан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси , Песто
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Я рідко готую щось з буряка. Борщ і закуска з часником, ось, мабуть, всі страви, які я знаю з дитинства. Пора розширювати кулінарні кордону, і вчитися чогось нового. Читайте рецепт!

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати буряковий соус, він же - червоний песто. Його слід подавати до обсмаженого м'яса і спагетті. А головний інгредієнт необхідно запікати, тоді він буде соковитим. Цікаве доповнення - пармезан, а кедрові горішки з часником дадуть неймовірний смаковий відтінок.

  • Буряк - 300 грам
  • Пармезан - 30 грам
  • Кедрові горіхи - 30 грам
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - 1 щіпка
буряковий соус - фото крок 1
Промиту молодий буряк загорніть у фольгу. Приберіть її запікатися в духовку на 45 хвилин при 180 градусах.
буряковий соус - фото крок 2
Потім остиглі овочі почистіть і наріжте кубиками.
буряковий соус - фото крок 3
Подрібніть буряк з очищеним часником в блендері.
буряковий соус - фото крок 4
Потім в блендер натріть пармезан на дрібній тертці. Подрібніть все разом.
буряковий соус - фото крок 5
Трохи обсмажте горіхи на сухій сковороді. Додайте їх в масу, і подрібніть інгредієнти ще раз.
буряковий соус - фото крок 6
Подавайте соус до улюбленого гарячої страви в холодному вигляді. Приємною дегустації!

Схожі рецепти