Рецепт Соус «песто» з базиліка фото

Соус «песто» з базиліка
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Зелень, Горіхи, Часник, Базилік
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На швидку руку
Соуси, Песто

Цей соус можна зробити для салату, для випічки або для закусок. Найчастіше його використовують для пасти або для начинки піци. Оцініть рецепт смачного соусу, як приготувати соус «Песто» з базиліка.

Соус хороший тим, що його не потрібно варити, досить лише змішати всі інгредієнти до однорідної пасти. Можете зберігати його в холодильнику з щільною кришкою. Можна регулювати його гостроту, якщо додати більше часнику або перцю. Соус універсальний, відмінно підійде для багатьох страв.

  • Базилік - 3-4 Пучков
  • Кедрові горіхи - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Оливкова олія - 1/3 склянки
соус
1. Вимийте базилік, відокремте листя від стебел.
соус
2. Очистіть від лушпиння часник. Можете використовувати більше, якщо зубчики занадто маленькі.
соус
3. У чашу блендера викладіть листя базиліка, горішки, часник і збийте все.
соус
4. Влийте оливкове масло і збийте ще раз. Повинна вийти однорідна консистенція.
соус
5. Готовий соус використовуйте відразу або перекладіть в контейнер з кришкою і зберігайте.

Схожі рецепти