Соус з базиліка
(покроковий рецепт з фото)
Соус з базиліка підходить до всіх страв. У ньому є лимонний сік (до риби) і часник (до м'яса). Таким соусом можна навіть заправити салат.
Соус з базиліка виходить густим і тягучим. Можете використовувати його не тільки як заправку і добавку до салатів і основних страв, але і як соус до закусок, крекери і тости. Рецепт соусу з базиліка вичитала моя дружина в жіночому журналі, нам він відразу дуже сподобався. Тепер готуємо його часто, майже по кожному відповідного приводу. І на нашому святковому столі завжди є соус з базиліка. Ділюся рецептом з вами.
- Листя базиліка - 200 грам
- Часник - 1 зубчик
- Лимонний сік - 50 мілілітрів
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
У блендер складіть листя базиліка, часник.
Тепер налийте оливкового масла і лимонного соку. Додати сіль, поперчіть. Гарненько збийте.
Ваш соус з базиліка готовий. Вид, як просто.