Рецепт Песто зі шпинату фото

Песто зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Шпинат
Рецепти для схуднення
На швидку руку
Соуси , Песто
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Відмінний італійський соус з яскравим кольором і насиченим смаком, який ви можете додати до пасти, лазіння або інших страв. І хоча зазвичай його роблять з базиліка, але ми приготуємо його зі шпинату.

Опис приготування:

Песто - цей чудовий італійський соус, з яким будь-яка страва стане яскравішим і смачніше, а я люблю його за те, що готується він гранично просто. Ну а якщо включити фантазію, то можна зробити такий соус зі своїх улюблених продуктів, і зараз я розповім вам, як приготувати песто зі шпинату. Що, я, звичайно ж, знаю, що зазвичай для цього використовується базилік, але повірте мені, рецепт приготування песто зі шпинату, який пропоную вам я, нітрохи не гірше, а для любителів шпинату швидше навіть і краще. Самі приготуйте таке ароматне песто і вирішите, який його варіант вам подобається більше.

  • Шпинат листя - 300 грам
  • Горіхи волоські - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Масло оливкове - 6 Ст. Ложок
  • Пармезан тертий - 2 Ст. Ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
песто зі шпинату - фото крок 1
Шпинат промиваємо під водою і заливаємо окропом на 2 хвилини. Потім зливаємо гарячу воду і занурюємо шпинат в холодну, віджимаємо його.
песто зі шпинату - фото крок 2
Тепер нам слід трохи подрібнити волоські горіхи і обсмажити їх на сухій сковороді.
песто зі шпинату - фото крок 3
Далі наливаємо на сковороду трохи оливкового масла і обсмажуємо на ньому часник, роздавлений плоскою стороною ножа, 1-2 хвилини. Викладаємо його разом з маслом в чашу блендера, додаємо шпинат, горіхи, масло, що залишилося, тертий сир, солимо, перчимо і подрібнюємо всі інгредієнти в пюре. Песто готовий, смачного!

Схожі рецепти