Тальятелле з песто зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Якщо набридли нудні макаронні вироби, тоді зробіть їх яскравими і апетитними за допомогою соусу на основі зелені. Розповім про свій улюблений рецепті тальятелле з песто зі шпинату.
Тальятелле - це різновид італійської пасти. Для песто можна використовувати не тільки шпинат, а наприклад, петрушку, кінзу або змішати кілька видів зелені. Буде смачно, яскраві і ароматні!
- Грецькі горіхи - 30 грам
- Кедрові горіхи - 20 грам
- Тальятелле - 400 грам
- Часник - 2 зубчики
- Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
- Лимон - 1 штука
- Шпинат - 200 грам
- Пармезан - 100 грам
- Базилік - 50 грам
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
1
Обсмажте на сухій сковороді волоські горіхи, потім відкладіть їх в сторону. Точно так само поступите з кедровими горіхами.
2
У чашу комбайна викладіть ваа виду горішків, очищені зубчики часнику, сік 1 лимона і цедру 1/2 лимона, мускатний горіх, шпинат, базилік, 50 грам сиру, сіль, перець. Збийте все до утворення однорідної маси і потроху вливайте оливкова олія.
3
Відваріть пасту в підсоленій воді, потім відкиньте на сито, щоб стекла вода.
4
Змішайте пасту з соусом. Додайте, що залишився тертий сир і подавайте до столу!