Рецепт Тальятелле з песто зі шпинату фото

Тальятелле з песто зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Якщо набридли нудні макаронні вироби, тоді зробіть їх яскравими і апетитними за допомогою соусу на основі зелені. Розповім про свій улюблений рецепті тальятелле з песто зі шпинату.

Опис приготування:

Тальятелле - це різновид італійської пасти. Для песто можна використовувати не тільки шпинат, а наприклад, петрушку, кінзу або змішати кілька видів зелені. Буде смачно, яскраві і ароматні!

  • Грецькі горіхи - 30 грам
  • Кедрові горіхи - 20 грам
  • Тальятелле - 400 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Лимон - 1 штука
  • Шпинат - 200 грам
  • Пармезан - 100 грам
  • Базилік - 50 грам
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Сіль, перець - За смаком
1
Обсмажте на сухій сковороді волоські горіхи, потім відкладіть їх в сторону. Точно так само поступите з кедровими горіхами.
2
У чашу комбайна викладіть ваа виду горішків, очищені зубчики часнику, сік 1 лимона і цедру 1/2 лимона, мускатний горіх, шпинат, базилік, 50 грам сиру, сіль, перець. Збийте все до утворення однорідної маси і потроху вливайте оливкова олія.
3
Відваріть пасту в підсоленій воді, потім відкиньте на сито, щоб стекла вода.
4
Змішайте пасту з соусом. Додайте, що залишився тертий сир і подавайте до столу!

Схожі рецепти