Паста тальятелле з соусом з курки і грибів
(покроковий рецепт з фото)
Паста тальятелле з соусом з курки і грибів - шалене ласощі, особливо для тих, хто обожнює пасту! свята - саме час, щоб себе побалувати і насолодитися простим кулінарним шедевром.
При подачі на стіл пасту тальятелле з соусом з курки і грибів посипте нарізаною зеленню петрушки і тертим сиром "пармезан" . До речі, пасту потрібно подавати відразу. Щоб паста була соковитою, не зливати відразу всю воду, в якій варилася паста. При необхідності її можна додати на сковороду. При подачі страви на стіл обов'язково посипте улюбленими спеціями для посилення аромату! Успіхів і приємного апетиту!
- Макаронні вироби - 100 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 1/2 штуки
- Печериці - 100 грам
- Крем - 250 грам
- Сир "пармезан" - 3 Ст. Ложки
- Томатне паста - 2 чайних ложки
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
Пасту відварити в киплячій підсоленій воді.
На оливковій олії обсмажити цибулю, додати шматочки курки, обсмажити п'ять хвилин.
Додайте печериці, обсмажте 2-3 хвилини, поки гриби не размягчатся.
Додайте сметану, через 2-3 хвилини додайте тертий сир і томатну пасту, додайте спеції. Добре розмішайте.
З'єднайте пасту і курку з грибами на сковороді, перемішайте і відставте сковороду з вогню.
Смачного!