Рецепт Тальятелле карбонара фото

Тальятелле карбонара
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Молочні продукти, Вершки, Макарони, Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби, Карбонара

Тальятелле - італійська паста, за формою схожа з нашою локшиною. Тальятелле карбонара готується з беконом і сиром Пармезан. Смачний обід на швидку руку.

Соус карбонара завжди готується з шинкою або беконом. Тальятелле карбонара ви завжди знайдете в меню італійського ресторану. Влаштуйте такий ресторан у себе вдома. Подайте своїм домочадцям і друзям тальятелле карбонара. Смачний і ситний обід, прекрасний вечеря. Рецепт тальятелле карбонара я завжди раджу своїм подругам. Кожен шанувальник італійської кухні зобов'язаний спробувати це блюдо. Смачного.

  • Тальятелле - 500 грам
  • Бекон - 300 грам
  • Яйця - 4 штуки
  • Пармезан - 50 грам
  • Жирні вершки - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
тальятелле карбонара - фото крок 1
Поставте тальятелле варитися в підсоленій воді. Поки вони готуються, робитимемо соус карбонара. У невелику каструлю викладіть бекон, нарізаний кубиками.
тальятелле карбонара - фото крок 2
Смажимо бекон три хвилини. Потім додаємо до нього вершки.
тальятелле карбонара - фото крок 3
Бекон гаситься в жирних вершках буквально дві хвилини. Приправити субо карбонатом за смаком. Коли тальятелле зваряться, викладіть соус на них. Перешкодьте.
тальятелле карбонара - фото крок 4
Натріть сир Пармезан на крупній тертці. Посипте їм тальятелле карбонара. Відокремте жовток від білка. Жовток акуратно викладіть на тальятелле. З такої кількості інгредієнтів маємо отримати чотири порції, тому і яєць чотири. По одному жовтку на кожну порцію. Подавайте до столу.

Схожі рецепти