Тальятелле карбонара
(покроковий рецепт з фото)
Тальятелле - італійська паста, за формою схожа з нашою локшиною. Тальятелле карбонара готується з беконом і сиром Пармезан. Смачний обід на швидку руку.
Соус карбонара завжди готується з шинкою або беконом. Тальятелле карбонара ви завжди знайдете в меню італійського ресторану. Влаштуйте такий ресторан у себе вдома. Подайте своїм домочадцям і друзям тальятелле карбонара. Смачний і ситний обід, прекрасний вечеря. Рецепт тальятелле карбонара я завжди раджу своїм подругам. Кожен шанувальник італійської кухні зобов'язаний спробувати це блюдо. Смачного.
- Тальятелле - 500 грам
- Бекон - 300 грам
- Яйця - 4 штуки
- Пармезан - 50 грам
- Жирні вершки - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Поставте тальятелле варитися в підсоленій воді. Поки вони готуються, робитимемо соус карбонара. У невелику каструлю викладіть бекон, нарізаний кубиками.
Смажимо бекон три хвилини. Потім додаємо до нього вершки.
Бекон гаситься в жирних вершках буквально дві хвилини. Приправити субо карбонатом за смаком. Коли тальятелле зваряться, викладіть соус на них. Перешкодьте.
Натріть сир Пармезан на крупній тертці. Посипте їм тальятелле карбонара. Відокремте жовток від білка. Жовток акуратно викладіть на тальятелле. З такої кількості інгредієнтів маємо отримати чотири порції, тому і яєць чотири. По одному жовтку на кожну порцію. Подавайте до столу.