Рецепт Тальятелле з грибами фото

Тальятелле з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Макарони , Гриби , Печериці , Білі гриби , Сушені гриби
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Паста з грибами - супер-класика італійської кухні, страва, що подобається всім своїм смаком і ароматом. Подивіться, як приготувати тальятелле з грибами, просто «пальчики оближеш», вам сподобається!

Опис приготування:

У цьому рецепті використовується готова яєчна паста, але, якщо у вас є час і бажання, приготуйте домашню свіжу широку пасту, такі рецепти є на нашому сайті. Замість шампіньйонів можна взяти будь-які гриби, в ідеалі - білі, в тому числі, і сушені.

  • Паста яєчна - 250 грам
  • Печериці свіжі - 500 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Вино біле сухе - 1/2 склянки
  • Бульйон - 1 Склянка (м'ясний або овочевий)
  • Борошно пшеничне - 1/2 Ст. Ложки
  • Масло оливкове - 30 грам
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Петрушка свіжа - 1 пучок
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Сир твердий - За смаком (тертий, для подачі)
тальятелле з грибами - фото крок 1
1. Свіжі гриби почистіть, швидко промийте під проточною водою, обсушити і наріжте скибочками. Поставте кип'ятитися воду для пасти. У великій сковороді нагрійте оливкову олію з вершковим маслом, додайте зубчик часнику, розрізаний навпіл.
тальятелле з грибами - фото крок 2
2. Обсмажте часник до золотистого кольору і видаліть з сковороди.
тальятелле з грибами - фото крок 3
3. Покладіть нарізану цибулю-шалот і тушкуйте його кілька хвилин, потім додайте гриби, сіль і чорний перець.
тальятелле з грибами - фото крок 4
4. Обсмажуйте гриби протягом 5-7 хвилин, потім влийте вино і тушкуйте гриби без кришки, на середньому вогні, поки не випарується все вино.
тальятелле з грибами - фото крок 5
5. Бульйон ретельно перемішайте з борошном, влийте в сковороду, тушкуйте гриби ще кілька хвилин і вимкніть вогонь.
тальятелле з грибами - фото крок 6
6. Відварені макарони процідіть, викладіть в сковороду до грибів, додайте дрібно нарізану петрушку, акуратно перемішайте і залиште пасту на пару хвилин - просочитися.
тальятелле з грибами - фото крок 7
7. Подайте тальятелле з грибами гарячими, посипавши щедрою порцією тертого сиру. Смачного!

Схожі рецепти