Тальятелле з «песто»
(покроковий рецепт з фото)
"песто" для мене зараз - улюблений соус для пасти, він навіть обігнав томатний. Ще смачніше він стає, коли його робиш сам зі свіжих інгредієнтів. Повірте, це буде бездоганно. Просто спробуйте!
Але тут буде особливість, адже в класичному варіанті основою соусу є базилік, а тут - часник. І не звичайний, а дикий, він же - цибуля. Тому колір і свіжість залишаться тими ж, а смак буде інший. Стало цікаво? тоді подивіться, як приготувати тальятелле з "песто" . Вишукана паста з яскравим соусом.
- Паста "тальятелле" - 400 грам
- Дикий часник - 100 грам
- Кешью - 30 грам
- Насіння соняшника - 30 грам
- Пармезан - 70 грам(50 г - в соус, інше для подачі)
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. На сухій сковороді обсмажте протягом пари хвилин горіхи і насіннячка до сухого стану.
2. Зробіть соус. У блендері подрібніть горіхи, часник, насіння, сир, олія, сіль і перець.
3. В цей же час відваріть в киплячій воді макаронні вироби за інструкцією на упаковці.
4. Подавайте пасту, перемішавши її з соусом. Зверху посипати сиром. Смачного!