Рецепт Тальятелле з «песто» фото

Тальятелле з «песто»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Макарони , Горіхи , Часник , Кешью
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Романтична вечеря
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

"Песто" для мене зараз - улюблений соус для пасти, він навіть обігнав томатний. Ще смачніше він стає, коли його робиш сам зі свіжих інгредієнтів. Повірте, це буде бездоганно. Просто спробуйте!

Опис приготування:

Але тут буде особливість, адже в класичному варіанті основою соусу є базилік, а тут - часник. І не звичайний, а дикий, він же - цибуля. Тому колір і свіжість залишаться тими ж, а смак буде інший. Стало цікаво? тоді подивіться, як приготувати тальятелле з"Песто" . Вишукана паста з яскравим соусом.

  • Паста"Тальятелле" - 400 грам
  • Дикий часник - 100 грам
  • Кешью - 30 грам
  • Насіння соняшника - 30 грам
  • Пармезан - 70 грам(50 г - в соус, інше для подачі)
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
тальятелле з
1. На сухій сковороді обсмажте протягом пари хвилин горіхи і насіннячка до сухого стану.
тальятелле з
2. Зробіть соус. У блендері подрібніть горіхи, часник, насіння, сир, олія, сіль і перець.
тальятелле з
3. В цей же час відваріть в киплячій воді макаронні вироби за інструкцією на упаковці.
тальятелле з
4. Подавайте пасту, перемішавши її з соусом. Зверху посипати сиром. Смачного!

Схожі рецепти