Суп-пюре зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Овочеві супи - хороший варіант для обіду або вечері. Особливо він актуальний для вегетаріанців або для дотримують піст. Я люблю їсти подібні страви. Дивіться, як приготувати суп-пюре зі шпинату.
Наприклад, недавно я дізналася, як приготувати суп-пюре зі шпинату. Головний інгредієнт містить в собі багато вітамінів, вуглеводів, білків. Він містить магній, кальцій і т. П. Овоч дуже корисний, тому його потрібно вводити в щоденний раціон. А подача страви може доречно виглядати навіть на святковому столі.
- Шпинат - 200 грам
- Вода - 1 літр
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Картопля - 5 штук
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Кріп - 1 пучок
Часник з цибулею почистіть і наріжте.
Закип'ятіть воду. Опустіть в неї на 3 хвилини промитий шпинат. Потім видаліть з нього воду через шумовку або друшляк. Після цього шпинат подрібніть через блендер.
Розігрійте в каструлі масло. Пропассируйте в ньому цибулю з часником до прозорості. Потім в каструлю влийте воду з-під шпинату. Почистіть і помийте картопля. Наріжте його кубиками. Додайте овоч в воду. Варіть бульйон до готовності картоплі.
Кріп промийте. Дрібно його наріжте, і внесіть в бульйон. Доведіть воду до кипіння. Все посоліть і поперчіть. Потім додайте шпинат. Зніміть каструлю з вогню. Залиште суп під кришкою на 20 хвилин.
Після цього перетворите суп в пюре блендером. Подавайте блюдо, додавши в нього сухарики і варене яйце за бажанням.