Рецепт Суп-пюре зі шпинату фото

Суп-пюре зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Картопля, Шпинат
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Супи, Супи-пюре

Овочеві супи - хороший варіант для обіду або вечері. Особливо він актуальний для вегетаріанців або для дотримують піст. Я люблю їсти подібні страви. Дивіться, як приготувати суп-пюре зі шпинату.

Наприклад, недавно я дізналася, як приготувати суп-пюре зі шпинату. Головний інгредієнт містить в собі багато вітамінів, вуглеводів, білків. Він містить магній, кальцій і т. П. Овоч дуже корисний, тому його потрібно вводити в щоденний раціон. А подача страви може доречно виглядати навіть на святковому столі.

  • Шпинат - 200 грам
  • Вода - 1 літр
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Картопля - 5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 6 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Кріп - 1 пучок
суп-пюре зі шпинату - фото крок 1
Часник з цибулею почистіть і наріжте.
суп-пюре зі шпинату - фото крок 2
Закип'ятіть воду. Опустіть в неї на 3 хвилини промитий шпинат. Потім видаліть з нього воду через шумовку або друшляк. Після цього шпинат подрібніть через блендер.
суп-пюре зі шпинату - фото крок 3
Розігрійте в каструлі масло. Пропассируйте в ньому цибулю з часником до прозорості. Потім в каструлю влийте воду з-під шпинату. Почистіть і помийте картопля. Наріжте його кубиками. Додайте овоч в воду. Варіть бульйон до готовності картоплі.
суп-пюре зі шпинату - фото крок 4
Кріп промийте. Дрібно його наріжте, і внесіть в бульйон. Доведіть воду до кипіння. Все посоліть і поперчіть. Потім додайте шпинат. Зніміть каструлю з вогню. Залиште суп під кришкою на 20 хвилин.
суп-пюре зі шпинату - фото крок 5
Після цього перетворите суп в пюре блендером. Подавайте блюдо, додавши в нього сухарики і варене яйце за бажанням.

Схожі рецепти