Холодний суп зі шпинату
(покроковий рецепт з фото)
Шпинат дуже корисний, його потрібно їсти побільше на початку літа. Салати і супи набагато смачніше завдяки свіжому шпинату. Пропоную рецепт холодного супу зі шпинату на основі сироватки і сметани.
Свіжий смак і аромат холодного супу додає шпинат, кріп і зелена цибуля. Сметана трохи пом'якшує і насичує страву. Курячі грудки можна попередньо відварити або запекти в духовці.
- Шпинат - 2 пучка
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Кріп - 1 пучок
- Яйця - 2 штуки
- Картопля - 1-2 штук
- Куряча грука - 200 грам
- Сироватка - 1 літр
- Крем - 200 мілілітрів
- Сіль - 2 щіпки
- Чорний перець - 2 щіпки
Підготуємо інгредієнти. Куриную грудку, картопля і яйця відварюємо заздалегідь.
Шпинат добре промиваємо, ріжемо і висипаємо в каструлю.
Додаємо дрібно нарізану зелену цибулю і кріп.
Готову курячу грудку ріжемо невеликими шматочками і додаємо до зелені.
Кладемо в суп порізаний кубиками варену картоплю.
Яйця чистим, ріжемо і висипаємо до решти інгредієнтів.
Заправляємо холодний суп сметаною, посипаємо сіллю і перцем. Все перемішуємо.
Додаємо холодну сироватку, перемішуємо і залишаємо суп трохи настоятися.
Холодний суп з шпинату готовий. Смачного!