Холодний італійський суп
(покроковий рецепт з фото)
Цей рецепт я знайшла, коли захотілося приготувати що-небудь незвичайне з кабачків, яких в цьому році вродило дуже багато. Мені так сподобався холодний італійський суп, що я ділюся цим рецептом.
Холодний італійський суп - це вишукане блюдо. Смак виходить дуже ніжним. Холодний італійський суп дуже хороший в спеку, коли хочеться з'їсти щось легке і прохолодне. І виглядає він дуже апетитно і вишукано. Спробуйте і переконайтеся самі. Смачного!
- Кабачок або цукіні - 2 штуки (не великі)
- Листя м'яти - 10 штук
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Кабачки помити, почистити і нарізати часточками.
Потім кабачки відварити в підсоленій воді до готовності.
Коли кабачки будуть готові воду злити і остудити їх. Потім подрібнити блендером.
Беремо натуральний йогурт. Будемо додавати його так, щоб суп вийшов такий густоти, яка вам сподобається.
Листочки м'яти подрібнюємо. У миску до кабачків додаємо йогурт і м'яту і добре перемішуємо. Солимо і перчимо до смаку.
Розливаємо суп по тарілках. Зверху прикрашаємо листочками м'яти. Збризгуємо оливковою олією. Смачного!