Рецепт Холодний італійський суп фото

Холодний італійський суп
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Кабачок
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , Корисний обід
Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 25 хв.

Цей рецепт я знайшла, коли захотілося приготувати що-небудь незвичайне з кабачків, яких в цьому році вродило дуже багато. Мені так сподобався холодний італійський суп, що я ділюся цим рецептом.

Опис приготування:

Холодний італійський суп - це вишукане блюдо. Смак виходить дуже ніжним. Холодний італійський суп дуже хороший в спеку, коли хочеться з'їсти щось легке і прохолодне. І виглядає він дуже апетитно і вишукано. Спробуйте і переконайтеся самі. Смачного!

  • Кабачок або цукіні - 2 штуки (не великі)
  • Листя м'яти - 10 штук
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
холодний італійський суп - фото крок 1
Кабачки помити, почистити і нарізати часточками.
холодний італійський суп - фото крок 2
Потім кабачки відварити в підсоленій воді до готовності.
холодний італійський суп - фото крок 3
Коли кабачки будуть готові воду злити і остудити їх. Потім подрібнити блендером.
холодний італійський суп - фото крок 4
Беремо натуральний йогурт. Будемо додавати його так, щоб суп вийшов такий густоти, яка вам сподобається.
холодний італійський суп - фото крок 5
Листочки м'яти подрібнюємо. У миску до кабачків додаємо йогурт і м'яту і добре перемішуємо. Солимо і перчимо до смаку.
холодний італійський суп - фото крок 6
Розливаємо суп по тарілках. Зверху прикрашаємо листочками м'яти. Збризгуємо оливковою олією. Смачного!

Схожі рецепти