Рецепт Холодний рибний суп фото

Холодний рибний суп
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Холодні супи
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

У літню спеку врятувати від спраги допоможе холодний рибний суп в домашніх умовах - апетитний і дуже смачний. Якщо ви ще не пробували таке блюдо, тоді обов'язково приготуйте.

Опис приготування:

Цей рецепт приготування холодного рибного супу досить простий, а смак у нього дивовижний. При бажанні його можна доповнити й іншими овочами, проте він хороший своєю легкістю і вершкової ноткою смаку.

1. Для початку необхідно зварити бульйон. У каструлю викласти кістки, голову або інші елементи супові набори.

2. Очистити цибулину і викласти в каструлю разом з лавровим листом.

3. Залити водою і відправити на вогонь. Варити близько 45 хвилин на середньому вогні, періодично знімаючи піну, що утворилася.

4. Тим часом можна очистити моркву і картоплю. Нарізати невеликими кубиками.

5. Бульйон для прозорості потрібно процідити і знову відправити на вогонь.

6. Після закипання викласти картоплю з морквою. Підсолити трохи і варити близько 15 хвилин.

7. Філе лосося вимити і нарізати невеликими шматочками. Надіслати в каструлю і варити ще хвилин 10.

8. Влити тонкою цівкою вершки, акуратно перемішати і зняти суп з вогню.

9. Подрібнити свіжу зелень і викласти в каструлю. Дати супу добре охолонути.

На тарілку можна викласти пару кубиків льоду, налити холодний рибний суп в домашніх умовах і можна подавати блюдо до столу.


  • Лосось - 350 грам(+ Кости и голова для бульона)
  • Цибулина - 1 штука
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Вершки - 250 мілілітрів
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
  • Свіжа зелень - 1 За смаком
  • Картопля - 3-4 штук
Цей рецепт приготування холодного рибного супу досить простий, а смак у нього дивовижний. При бажанні його можна доповнити й іншими овочами, проте він хороший своєю легкістю і вершкової ноткою смаку.

1. Для початку необхідно зварити бульйон. У каструлю викласти кістки, голову або інші елементи супові набори.

2. Очистити цибулину і викласти в каструлю разом з лавровим листом.

3. Залити водою і відправити на вогонь. Варити близько 45 хвилин на середньому вогні, періодично знімаючи піну, що утворилася.

4. Тим часом можна очистити моркву і картоплю. Нарізати невеликими кубиками.

5. Бульйон для прозорості потрібно процідити і знову відправити на вогонь.

6. Після закипання викласти картоплю з морквою. Підсолити трохи і варити близько 15 хвилин.

7. Філе лосося вимити і нарізати невеликими шматочками. Надіслати в каструлю і варити ще хвилин 10.

8. Влити тонкою цівкою вершки, акуратно перемішати і зняти суп з вогню.

9. Подрібнити свіжу зелень і викласти в каструлю. Дати супу добре охолонути.

На тарілку можна викласти пару кубиків льоду, налити холодний рибний суп в домашніх умовах і можна подавати блюдо до столу.

Схожі рецепти