Холодний рибний суп
(покроковий рецепт з фото)
У літню спеку врятувати від спраги допоможе холодний рибний суп в домашніх умовах - апетитний і дуже смачний. Якщо ви ще не пробували таке блюдо, тоді обов'язково приготуйте.
Цей рецепт приготування холодного рибного супу досить простий, а смак у нього дивовижний. При бажанні його можна доповнити й іншими овочами, проте він хороший своєю легкістю і вершкової ноткою смаку.
1. Для початку необхідно зварити бульйон. У каструлю викласти кістки, голову або інші елементи супові набори.
2. Очистити цибулину і викласти в каструлю разом з лавровим листом.
3. Залити водою і відправити на вогонь. Варити близько 45 хвилин на середньому вогні, періодично знімаючи піну, що утворилася.
4. Тим часом можна очистити моркву і картоплю. Нарізати невеликими кубиками.
5. Бульйон для прозорості потрібно процідити і знову відправити на вогонь.
6. Після закипання викласти картоплю з морквою. Підсолити трохи і варити близько 15 хвилин.
7. Філе лосося вимити і нарізати невеликими шматочками. Надіслати в каструлю і варити ще хвилин 10.
8. Влити тонкою цівкою вершки, акуратно перемішати і зняти суп з вогню.
9. Подрібнити свіжу зелень і викласти в каструлю. Дати супу добре охолонути.
На тарілку можна викласти пару кубиків льоду, налити холодний рибний суп в домашніх умовах і можна подавати блюдо до столу.
- Лосось - 350 грам(+ Кости и голова для бульона)
- Цибулина - 1 штука
- Лавровий лист - 2-3 штук
- Морква - 1-2 штук
- Вершки - 250 мілілітрів
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
- Свіжа зелень - 1 За смаком
- Картопля - 3-4 штук
1. Для початку необхідно зварити бульйон. У каструлю викласти кістки, голову або інші елементи супові набори.
2. Очистити цибулину і викласти в каструлю разом з лавровим листом.
3. Залити водою і відправити на вогонь. Варити близько 45 хвилин на середньому вогні, періодично знімаючи піну, що утворилася.
4. Тим часом можна очистити моркву і картоплю. Нарізати невеликими кубиками.
5. Бульйон для прозорості потрібно процідити і знову відправити на вогонь.
6. Після закипання викласти картоплю з морквою. Підсолити трохи і варити близько 15 хвилин.
7. Філе лосося вимити і нарізати невеликими шматочками. Надіслати в каструлю і варити ще хвилин 10.
8. Влити тонкою цівкою вершки, акуратно перемішати і зняти суп з вогню.
9. Подрібнити свіжу зелень і викласти в каструлю. Дати супу добре охолонути.
На тарілку можна викласти пару кубиків льоду, налити холодний рибний суп в домашніх умовах і можна подавати блюдо до столу.