Рецепт Пюре з шпинату фото

Пюре з шпинату
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Шпинат
Пісні страви , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 20 хв.

Пюре з шпинату дуже ніжне і смачне блюдо. В Америці його використовують як гарнір. Для нас шпинат не надто традиційний овоч, але вже частіше з'являється на наших столах. Спробуйте це пюре.

Опис приготування:

Дуже простий, доступний рецепт пюре зі шпинату. Я описала його досить детально. Пюре з шпинату можна подавати як окрему страву (особливо, якщо ви додасте туди сир), так і як гарнір, наприклад, до м'яса. Спробуйте приготувати пюре зі шпинату і будете робити це часто. Смачного!

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Вершки - 2/3 склянки
  • Мускатний горіх - 1/4 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Сир пармезан - 1/2 склянки (по бажанню)
пюре з шпинату - фото крок 1
Готуємо продукти для пюре. Шпинат треба кілька хвилин потримати на пару, щоб розм'як.
пюре з шпинату - фото крок 2
У невеликій сковороді на повільному вогні розтоплюємо вершкове масло і додаємо борошно, постійно помішуючи.
пюре з шпинату - фото крок 3
Потім додаємо вершки і мускатний горіх і помішуючи варимо хвилини дві до загустіння соусу.
пюре з шпинату - фото крок 4
Тепер додаємо шпинат і варимо дві хвилини. Солимо і перчимо до смаку. Якщо хочеться можна додати в пюре паприку і тертий сир.
пюре з шпинату - фото крок 5
Подрібнюємо все в блендері до стану пюре, ще раз прогріваємо 1 хвилину. Готово!

Схожі рецепти