Рецепт Песто зі шпинатом і мигдалем фото

Песто зі шпинатом і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Горіхи , Мигдаль , Шпинат
Дієтичне харчування , Пісні страви
Фуршет
Соуси , Песто
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 10 хв.

Класичні, давно полюбилися рецепти іноді хочеться освіжити, згодні? Ось, наприклад, хочу запропонувати вам цікаву і нескладну варіацію соусу песто. Спробуйте і оцініть новий смак!

Опис приготування:

Такий соус можна подавати до столу як закуску, з овочами або чіпсами, наприклад, а також використовувати для м'яса, курки, пасти. Виходить дуже насичений колір і смак. При цьому сам спосіб, як приготувати песто зі шпинатом і мигдалем, навряд чи можна назвати складним.

  • Мигдаль - 1/3 склянки
  • Шпинат - 1 пучок
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Шалот - 1 штука
  • Сіль і перець - За смаком
песто зі шпинатом і мигдалем - фото крок 1
1. На сковороду викладіть половину масла, розтопіть.
песто зі шпинатом і мигдалем - фото крок 2
2. Відведіть туди подрібнені цибулю і часник, додайте сіль і трішки перцю. Обсмажте хвилинку, помішуючи.
песто зі шпинатом і мигдалем - фото крок 3
3. Додайте масло, що залишилося, викладіть вимитий і обсушенний шпинат.
песто зі шпинатом і мигдалем - фото крок 4
4. На окремій сковороді підсушіть мигдаль і після викладіть в чашу блендера.
песто зі шпинатом і мигдалем - фото крок 5
5. Гасіть шпинат кілька хвилин, щоб він зменшився в обсязі, але при цьому не втратив свій яскравий колір.
песто зі шпинатом і мигдалем - фото крок 6
6. Зніміть з вогню і викладіть в блендер до мигдалю.
песто зі шпинатом і мигдалем - фото крок 7
7. За бажанням можна додати ще трохи солі, перцю або тертого пармезану, наприклад. Подрібніть все до однорідності. Соус песто зі шпинатом і мигдалем готовий.

Схожі рецепти