Рецепт Бананові мафіни з мигдалем фото

Бананові мафіни з мигдалем
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти , Горіхи , Мигдаль , Банан
Без глютену
На полуденок
Випічка , Солодке , Маффіни
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 45 хв.

Банан - ідеальний фрукт для додавання у випічку. І навіть не в якості начинки, а саме складової тесту. Його в'язка солодка структура відмінно пов'язує між собою інгредієнти.

Опис приготування:

Я пропоную вам прочитати про те, як приготувати бананові маффіни з мигдалем. Вони виходять м'якими і в міру соковитими. Пшеничного борошна ні буде, замість неї горіхова крихта, яка дає незвичайний присмак і текстуру. Ще зверніть свою увагу на декор зверху. Він дуже простий, але вийшло красиво.

  • Яйце - 2 штуки
  • Банан - 3 штуки
  • Цукор білий - 90 грам
  • Мигдальні пелюстки - 270 грам
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
  • Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
бананові мафіни з мигдалем - фото крок 1
1. Горіхи подрібнити в дрібну крихту з допомогою комбайна. Пару пелюсток залиште.
бананові мафіни з мигдалем - фото крок 2
2. Потім перемішайте горіхи з розпушувачем і сіллю.
бананові мафіни з мигдалем - фото крок 3
3. Тим часом в блендері збийте банан (трохи м'якоті залиште для декору), корицю, цукор і яйця.
бананові мафіни з мигдалем - фото крок 4
4. Далі всі інгредієнти замішати в рідке тісто.
бананові мафіни з мигдалем - фото крок 5
5. У половину тіста додайте какао.
бананові мафіни з мигдалем - фото крок 6
6. Тепер шарами викладіть по черзі шоколадне і звичайне тісто в формочки. Зверху розкладіть мигдаль і тонкі гуртки банана.
бананові мафіни з мигдалем - фото крок 7
7. Випікайте маффіни протягом 30 хвилин при 170 градусах в духовці. Перед подачею вироби остудіть. Приємного чаювання!

Схожі рецепти