Бананові мафіни з горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Бананові мафіни з горіхами - відмінна ідея для сніданку, особливо недільного. Зробити їх нескладно. Це просто порятунок, якщо ваші банани почорніли, такі найкраще підійдуть для маффінів.
При випічці бананових мафінів з горіхами використовується готова суміш для випічки, яка складається з борошна, жирів, порошку для розпушення, (можна взяти соду). Це схоже на суміш для оладок. Я беру борошно, соду і розтоплене масло в тому ж обсязі. У будь-якому випадку можете підібрати свою пропорцію, головний тут все одно - банан! Горіх пекан теж не часто використовується у нас, тому сміливо замініть його на свій улюблений горіх. Кулінарний рецепт - це не хімічна формула - тут є великий простір для творчості.
- Банан - 2 штуки
- Ром - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Вода - 4 чайних ложки (глазур)
Підготуйте продукти.
З яйця, банан, порошку для випічки, ром, цукру замісити тісто.
Тісто вимісити і розкласти у формочки, заповнивши їх наполовину.
Випекти при 200 градусах, протягом 15 хвилин.
Цукрову пудру розвести у воді до повного розчинення. Горіхи подрібнити. Кекси занурювати спочатку в глазур, а потім в горіхи. Смачного!